Bestikbakke til industri

DKK 48,75 (inkl. moms)

Bestillingsvare. Ring 20692900 for yderligere info

Bestikbakke med 4 rum.

Bestikbakke til opbevaring/udbringning af virksomhedens bestik.

Bakken er udført i grå kvalitets plastik og indeholder 4 rum til f.eks. de mest benyttede knive, gaffeler, skeer og te skeer.

En bestikbakke fra Interno er udført i glatte overflader og er derfor nem at holde ren og vil ved rette benyttelse altid være hygiejniske at anvende samtidigt med  at det altid er præsentabelt og nemt at kontroller inden kunderne modtager bestikket.

Vores bestikbakker er meget brugt hos serviceudlejninger hvor de kan pakkes i rette antal fra lageret/vaskeriet og  medbringes ud i servicebilen direkte til kunden og derefter hurtigt  fordeles hos kunden i festteltet, festlokalet eller hvor det må være nødvendigt.

Vil du skabe LEAN i din virksomhed er bestikbakker et skridt i den rigtige retning for at holde orden på bestikket. Hos Interno bestræber vi os altid til at hjælpe brugerne til at få optimal udnyttelse af det udstyr de køber hos Interno, derfor tænker vi i LEANs 5 grundprincipper for at kunne hjælpe kunden til at optimere deres virksomhed.

Interno er altid behjælpelig med at finde de produkter der kan give din virksomhed en nemmere og tidsbesparende hverdag som samtidigt kan være værdiskabende. det kan være alt fra havestole der skal være nemme at transportere/opbevare, Bordlamper på batteri som er hurtig dekoration på bord opdækningen til teltstativer som kan transporteres med truck.

 

Specifikationer:

Bredde: 30,2 cm

Længde: 53 cm

Højde: 10 cm

Vægt: 0,3 kg

Brand: Bestikbakke fra Interno

Fordele: Rubuste

Materiale: Plast

Farve: Grå

Brug: Indendørs/udendørs

 

Interno udvikler med dig

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os på 20692900.

Vi kører altid gerne ud og besøger vores kunder på deres virksomheder i hele landet for at finde de bedste produkter til netop din virksomhed.

-> klik her og se mere om at samarbejde med os