Interno Design & Interiør

Interno er din direkte forbindelse til nye produkter. Kontakt os uforpligtende med dine ønsker til produkter – opgaven er i trygge og kompetente hænder helt fra bestilling til endelig levering.

Vi rådgiver også vores kunder om inspirations- og indkøbsture til de største og mest interessante messer i Østen, hvor vi sørger for visumansøgninger, flybilletter, hoteller, m.v.
Ring og hør nærmere om priser og datoer.

Hos Interno møder du følgende positive, motiverede og engagerede ansatte:

Michael Gregersen, Team Interno
Han har arbejdet med hotel og cafeindretning i over 25 år hos Me-Ke Design, der nu er en del af Interno Design & Interiør.

Me-Ke design, eget af Michael, var en indretnings virksomhed, med egen produktion, tegnestue og designafdeling, gardin afdeling, systue og samtidig samarbejder han med produktion i udlandet som gør produkterne stærke på både pris og design. Michael arbejder næsten udelukkende i specialløsninger som han enten selv tegner og definere eller opgaver hvor han samarbejder med eksterne arkitekter, som har defineret en indretning hvor Interno så står for at levere, producere og montere opgaven fra start til slut.

Tel: +45 40989394
Email: michael@interno.dk

Lars Vesterlund, Team Interno
I 2009 startede Lars gardinafdelingen ”Vesterlund Gardiner” på baggrund af stor efterspørgsel og med vores dygtige og erfarne gardinkonsulent Lars Vesterlund.

Vesterlund gardiner blev en del af Interno Design & Interiør 1 Januar 2020, så I dag Levere Team Interno også til projekter hvor det udelukkende er en gardinopgave og til en stor gruppe af private kunder som ønsker at få en fagmand ud og rådgive, foretage opmåling og montage.

Tel: +45 2270 7077
Email: info@interno.dk

Niels Pedersen, Team Interno
Uddannet tømrer og glarmester, senere salgschef og indkøber hos Fyns Service Udlejning.
”Jeg har et stort netværk at trække på, og jeg er stædig, når jeg får stillet en opgave. Så vil jeg gå langt for at udføre den og opfylde kundens behov.”
Fra at være en hobby er Interno vokset til et firma, der gerne vil være kendt for god service og kundekontakt, samt at her går ingen kunder forgæves med en ordre – hvor speciel den så må være.
”Jeg har endnu ikke sagt nej til en ordre. Selv når det har været tidskrævende. Det kan godt være, at det ikke har været den bedste forretning for mig, men kunden er blevet tilfreds, og det er det vigtigste for mig.”
Niels Pedersen har en god næse for at finde de producenter, der kan lave og levere den vare, der lever op til kundens forventninger. Han har rejst meget i Asien og besøgt mange producenter, og Interno er med på messer i hele verden for at hente inspiration og være med helt fremme med de nyeste produkter.
”Interno er en social ansvarlig forretning, og vi besøger altid vores leverandører og kan stå inde for de produkter, som vi får fremstillet.”

Tel: +45 2069 2900
Email: info@interno.dk

Kontakt os

Gl byvej 8
5540 Ullerslev
Tel: +45 20 69 29 00
Email: info@interno.dk

CVR Nr.: 40 23 67 40

Kontakt os