REFERENCER

”Samarbejdet med Interno har fungeret fint. Vi er jo prisbevidste, og det samme er Interno, men vi finder altid frem til en god pris. Vores nye kunder får salt og peber sæt med logo, så kunderne kan se, hvor maden kommer fra. Interno kom med nogle andre løsningsforslag til dette tiltag, der var bedre end vores egne. ”

Tina Madsen, afdelingsleder for Event Food, Kai Thor A/S, Odense

”Vi har fået leveret stole og borde til vores konferencelokaler fra Interno. Kvaliteten levede op til vores forventninger, og de blev hurtigt leveret. Vi fik en god rådgivning i forbindelse med købet.” 

Morten Sundberg, Royal Golf Club Center A/S, København

”Samarbejdet med Interno kan beskrives med et ord: Grande! De fangede ret hurtigt, hvad mit behov gik ud på. Det gælder både de borde-bænkesæt, som vi har købt til vores gårdhave samt det porcelæn, som vi har indkøbt. Interno er gode til at vejlede omkring de køb, vi har lavet. De har påpeget nye og gode løsninger, som jeg ikke lige havde tænkt på.”

Claus Roed, indehaver, Roeds Bistro, Nyborg

”Vi har fået leveret specialting fra Interno, og de er altid blevet leveret til tiden.”

Claus Petersen, Hvalsø Teltudlejning ApS, Hvalsø

”Tinghøj Service Udlejning har gentagne gange købt event- og festudstyr hos Interno. Leverandøren har fra starten givet indtryk af at være professionel og dygtig, og firmaet er meget åbne over for nye ideer og er meget hjælpsomme med at opfylde vores ønsker. Vi kan derfor varmt anbefale Interno, da det er et firma, som overholder de aftalte priser og leveringstidspunkter, hvilket betyder meget for Tinghøj Service Udlejning.”

Svenning Kjær Pedersen, indehaver, Tinghøj Serviceudlejning, Varde

”Hvis jeg skal bruge noget nyt, så kontakter jeg Interno. Da jeg stod og skulle bruge en coverplade til at beskytte dugen på bordet, blev det fremstillet. Jeg havde på et tidspunkt en kunde, der gerne ville have duge i et specialmål, så dugene nåede helt ned til gulvet. Den opgave løste Interno. Jeg kunne heller ikke lade være med at bestille et gros whiskyglas i krystal, da Niels fra Interno ringede mig op fra Italien, hvor han var på besøg hos producenten. Der er altid lynhurtig levering, og så kan man altid regne med Interno, hvis man står i en paniksituation.

Jan C. Von Linderen, indehaver, Alletiders Party Service, Svendborg

”Vi har brugt Interno til indkøb af større varepartier direkte importeret til os og til opfyldning af vores beholdninger. Produkterne er altid blevet leveret til tiden til den aftalte pris. Interno er nytænkende og bidrager med nye produkter.”

Kasper Kennedy, First Party A/S, Brøndby

”Vi stod og skulle finde et firma, der løbende kunne ombetrække vores godt 100 stole til vores restaurant. Interno har hentet sæder og ryg hos os, og så er de ombetrukkede dele blevet leveret her igen, når de var færdige. Resultatet er blevet godt. Jeg har fået det, som jeg gerne ville have det. ”

Hanne Sandahl, indehaver, Bryggeriet Flakhaven i Odense

”Fyns Service Udlejning er godt tilfreds med at bruge Interno. De finder de produkter, vi søger og til en god pris. Det kan være alt fra service til møbler og specialartikler. Vi bruger blandt andet Interno, hvis vi mangler nogle helt specifikke eller sjove ting. Hvis vi ikke selv kan finde det, så kan man altid ringe til Interno. Det er de ret skarpe til.”

Brian Skøtt, indehaver, Fyns Service Udlejning, Odense