Product: 46

Belysning

Interno har alt inden for belysning til restauranter, cafeer, hoteller og udlejningsbranchen. Og det vi ikke har skaffer vi. Både fra fjernøsten og Europa.

Lamper og lyskæder skaber stemning. Og stemning er alfa omega, når det drejer sig om fester og festlige omgivelser.

Specielt har Interno forhandlingen af fler-armet lysekroner, der kan benyttes i telte. Det er udlejningsbranchens foretrukne valg af lysekroner. Det fås fra 3 til 6+1 arme.

Derudover har vi naturligvis også mange andre lamper til loftet. Loftlamper til hoteller, cafeer og restauranter.

Lyskæder til professionel brug, er også i vores bredde sortiment indenfor belysning. Lyskæden er 6 meter lang og er inklusiv 12 pærer i flere farver. Og du vælger selv farverne. Den kan sammenkobles med multistikket, og blive op til 80 meter lang.

Vi forhandler naturligvis også pærer i alle farver. Pærerne er i hård plast, så de er meget holdbare og går ikke i stykker ved normal ophæng af lyskæden.

Bordlamperne på batteri, både som LED genopladelig og almindelig batteri er meget populære. De skaber en hyggelig og intim belysning. Specielt på cafeer og i partytelte. Som privat kan man også bruge bordlamperne på terrassen. Og du kan nøjes med at købe en enkelt.

Lysmøbler er er det store hit til festen. Flere og flere udlejere tilbyder lysmøbler. Interno tilbyder flere forskellige lysmøbler. Blandt andet en lysbar i flere dele, der gør den let at håndtere.

Har du specielle ønsker indenfor belysning, kan vi altid hjælpe. Vi kan kontaktes på telefon +45 20 69 29 00 eller Email: info@interno.dk

Vi er klar til at hjælpe. Vi skal nok være der…