Product: 7

Lysekæder

Interno har lyskæder til professionelt brug – til blandt andet festudlejere, cafeer, hoteller og restauranter. Alle vores lyskæder godkendt til udlejning.

Lyskæderne er inklusiv 12 pærer i valgfri farver. De er 6 meter lange og der er fatninger hver 50 cm. De kan sammenkobles op til 80 meter, så der er nok til et udlejningstelt eller langs cafeens facade.

Vi har LED pærer i alle farver, rød LED, gul LED, blå LED, grøn LED og varm hvid LED.

Alle vores pærer er LED i hård plast, hvilket gør det utrolig nemt at opsætte.

Fatningen på lyskæden er E27.

Der findes ekstra produkter til lyskæden, så som Y stik til nødbelysning og lampeskærm i hvid.

Lampeskærmene bliver monteret sammen med pæren. Det er hurtigt, enkelt og giver din lyskæde og dermed din fest et helt nyt og trendy look.

Private er velkommen. Skal du kun bruge en enkelt eller to kan du sagtens bestille den hos Interno. Vi er klar og vi skal nok være der…

Du kan se filmen om vores lyskæder her:

Interno er specialister i produkter til festudlejere, cafeer, hoteller, restauranter, campingpladser og andre der afholder events løbende.

Vi sætter en ære i, at forhandle kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Vi er altid klar til at hjælpe. Mangler du et specielt produkt, så kontakt os. Vi vil gå rigtig langt for at hjælpe dig.

Blandt andet tager vi på en årlig tur til messer i Kina, hvor du kan deltage. Du kan finde mere om vores inspirationsture til Kina her: https://www.interno.dk/kontakt/