Product: 26

Lyngby & RCR Glas

De elegante krystal glas fra RCR er aldeles passende til selskaber. Drikkeglassene er specielt udviklet til restaurant og catering.

Interno forhandler de 3 mest kendte mærker fra RCR; Melodia, Aria og EGO.

Den Italienske verdensberømte glasproducent har eksisteret siden 1967. RCR designer og skaber eksklusive krystal glas i en imponerende flot transparent miljøkrystal.

Det unikke design er specialet udviklet til catering. Derfor er det ofte førstevalget hos restauranter, hoteller og festudlejere.

RCR drikkeglas er meget holdbare og er testet med 1.000 opvask i en opvaskemaskine. Der er ingen forskel fra første vask.

RCR Drikkeglas kommer fra en leverandør med mange år på bagen. Derfor er det et produkt, der kan suppleres op med over tid. Det beviste tidsløse design har samme effekt. Der er flere, der har forsøgt at efterligne RCR, men ingen har opnået den samme kvalitet og elegance som kun RCR har.

Skulle du ønske andre serier, kan vi sagtens skaffe det. Du skal ikke holde dig tilbage. Kontakt os straks. Vi skal nok være der og vi går ikke på kompromis på kvalitet, når det gælder drikkeglas. Vi kan altid hjælpe med det rette isenkram, skulle vi ikke have det i vores sortiment.