Product: 45

Stole

Interno forhandler stole til udlejning, teltudlejere, festudlejere, cafeer, hoteller, restauranter, campingpladser. Kort sagt alle der har event som arbejde.

En stol er ikke bare en stol. Der findes krav til stole, som bruges professionelt. Krav som Interno lytter til og gør det yderste for at opfylde.

Stabelstole er et af kravene til en god udlejningsstol. Dem har Interno mange forskellige modeller. Bryllupsstolen er nok en af de mest populære. Og banquet steel stolen, som fås i flere farver; sort, rød og blå.

Cross ban stolen er yderst populær hos cafeerne og den kan naturligvis også stables.

En af nytænkerne er Roche stolen, som er en solid stabelstol til udlejeren, der gerne vil skille sig lidt ud. Stolen fås både i hvid og gennemsigtig.

Luxus Havestolen i kraftig plast, med “græsstopper” er meget populær. Den “synkefri” havestol fås i grå og hvid og kan stables i 20 stk.

Vintage stolen, der er kraftig inspireret af den klassiske franske cafestol er udført i kraftig sort stål og er en klassiker til cafemiljøet.

Vi har lavet Youtube-film om de mest populære stole. Du finder filmene under hver stol, hvis du vil vide mere.

Vi gør hvad vi kan for at opfylde vores kunders krav og behov, derfor må du meget gerne kontakte os, hvis du har en forespørgsel på en stol, du ikke finder her på sitet.

Du kan kontakte os på telefon +45 20 69 29 00 eller på mail: info@interno.dk

Vi er klar til at hjælpe. Og vi skal nok være der…