Grå Luxus havestol i hård plast UDSOLGT

kr. 78,32 (Ekskl. moms)

Bestillingsvare. Ring 20692900 for yderligere info

En havestol, som er praktisk at transporterer og som samtidigt er robust og er udført i et enkelt design.

En havestol er ikke bare en stol. Den skal være robust og kraftig i plastikken. Desuden må den ikke synke i jorden, når den står på f.e ks. græs. Internos havestol opfylder alle disse krav.

Derfor egner den sig super godt til campingpladser, havefester som f.eks. studentergilder, vejfester mm. Festudlejere elsker denne stol. Da den er nem at håndtere og kan bruges både udenfor og inde i udlejningsteltene.

Den nyudviklet fod, gør at foden ikke synker ned i jorden.

Stolen kan nemt stables med 20 stk. i højden og fylder der kun 192cm i højden, 47cm i bredden og 60cm i længden. Dette gør at Internos havestol nok er den mest kompakte stol på market. Den er nem at transportere i bilen da den ikke fylder meget og man kan flytte 20 stk på en sække vogn og dermed hurtigt stille op til havefesten/studenter gildet, borgermøder mm.

Til have stolen kan vi levere vores stabile klapborde som også nemt og hurtigt kan pakkes væk og også kan bruges til udendørs brug til evt havefesten/studentergildet, borgermøder mm. køb dem HER.

Se video på Youtube: https://youtu.be/qqEiCG9kN2E

Bredde: 45 cm

Højde: 43/79cm

Vægt: 2,4 kg

Brand: Havestol

Fordele: Stabelbar og synkefri

Materiale: Hård Plast

Farve: Grå

Brug: Indendørs og udendørs

Interno udvikler med dig

Interno er altid behjælpelig med at finde de produkter der kan give din virksomhed en nemmere og tidsbesparende hverdag som samtidigt kan være værdiskabende. det kan være alt fra havestole der skal være nemme at transportere/opbevare, Bordlamper på batteri som er hurtig dekoration på bord opdækningen til teltstativer som kan transporteres med truck.

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter.

-> klik her og se mere om at samarbejde med os

Du kunne også være interesseret i...