Product: 92

Møbler

Interno er forhandler borde, bordplader, understel, plastmøbler, stole, spisestole, cafestole, udlejningsstole, klapstole og alle andre møbler til Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Vi har leveret kvalitetsmøbler til udlejningsbranchen, cafeer, hoteller, restauranter, messecentre og campingpladser siden 2012. På trods af Internos konkurrencedygtige priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores mest populære møbler er Event Cafe og ståbordet, Sidekube med lys, Vintage cafestolen, Banquet steel stolen og naturligvis bryllupsstolen. Men vi har meget mere end det. Og kan du finde her på webshoppen.

Special møbler

Vi leverer også special møbler. Så hvis du ikke finder det i webshoppen, er det ikke ensbetydende med, at møblet ikke findes. Vi har en lang tradition for, at finde specielle møbler til vores professionelle kunder. Interno har over 100 leverandører i både ind -og udland. Europa og Asien. Nogle med standard produkter og andre leverandører er fabrikker, der kan lave præcis det, du efterspørger.

Vi rådgiver dig naturligvis igennem processen. Og du kan også komme med på udenlandske messer, hvis du vil se hvilke muligheder der eksisterer. Med os som professionel indkøber på dine vegne, sikrer vi både for kvalitet til konkurrencedygtige priser på produktet, samt en professionel transport, så dine møbler kommer hjem i den kvalitet du har bestilt og naturligvis til tiden.

Mangler du et specielt møbel eller hjælp generelt, så kontakt os. Vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig og din virksomhed.