Tilbud

Event Cafe og ståbord Ø80cm

kr. 600,00 (Ekskl. moms)

På lager

Super tilbud komplet cafe`bord/ståbord

Cafebordet er udført i sammenpresset og mørkbejdset birkefiner, og efterfølgende coatet med polyurethan så det er vandafvisende. Samtidig er det også kantforstærket.

Eventbordet er i god kvalitet og klar til professionel brug, f.eks. på caféer, restauranter og hoteller, eller på firmaet til brug ved konferencer, i mødelokalet eller på gangen hvor man kan tage den hurtige snak stående ved bordet. Denne bordtype er en af det mest brugte til festudlejning netop på grund af holdbarheden og håndtering og har gennem årtier bevist at det er et produkt der altid vil være brug for.

Dette Eventbord leveres med stjerneformet alu fod, 2 stk. samt forkromede rør på hhv. 72 og 100 cm i højden og kan derfor bruges både til at sidde ved og evt nyde sin frokost eller som ståbord.

Et eventbord fra Interno kan nemt gemmes væk/transporteres da det kan skilles ad i så bordpladen-rør-foden er for sig selv og dermed ikke fylder meget når det ikke bruges. Til eventbordet kan vi tilbyde flere typer stabelbare stole som vil kunne bruges til bordet og som også er nemme at gemme væk når de ikke bruges.

Til et eventbord som dette kan man tilkøbe en strech dug i næsten alle farver således at man kan matche enhver fest eller begivenheder fra bryllups festen med hvide farver til konferencer hvor man f.eks. gerne vil have firma farver.

Specifikationer:

Bredde: 80 cm
Højde: 72-100 cm
Vægt: 8,9 kg
Brand: Eventbord
Fordele: Kompakt
Materiale: Træ og stål.
Farve: Træfarvet
Brug: Inde

Interno er altid behjælpelig med at finde de produkter der kan give din virksomhed en nemmere og tidsbesparende hverdag som samtidigt kan være værdiskabende. det kan være alt fra havestole der skal være nemme at transportere/opbevare, Bordlamper på batteri som er hurtig dekoration på bord opdækningen til teltstativer som kan transporteres med truck.

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter.

-> klik her og se mere om at samarbejde med os

Leveres usamlet.

Du kunne også være interesseret i...