Tilbud

Event Cafe og ståbord Ø80cm

Original price was: kr. 680,24.Current price is: kr. 600,00. (Ekskl. moms)

På lager

Super tilbud komplet cafe`bord/ståbord

Polyurethan lakeret cafebord i højkvalitets finer med kantforstærkning i plast.

Kvaliteten er så høj at det bruges til professionelle samarbejdspartnere på alle niveauer der er mulighed for at lave det til stående eller siddende gæster Absolut et bord der er klar til brug i alle mødelokaler etc.

Dette Eventbord leveres med stjerneformet alu fod, 2 stk. samt forkromede rør på hhv. 72 og 100 cm i højden og kan derfor bruges både til at sidde ved og evt nyde sin frokost eller som ståbord.

Et eventbord fra Interno kan nemt gemmes væk/transporteres da det kan skilles ad i så bordpladen-rør-foden er for sig selv og dermed ikke fylder meget når det ikke bruges. Til eventbordet kan vi tilbyde flere typer stabelbare stole som vil kunne bruges til bordet og som også er nemme at gemme væk når de ikke bruges.

Til et eventbord som dette kan man tilkøbe en strech dug i næsten alle farver således at man kan matche enhver fest eller begivenheder fra bryllups festen med hvide farver til konferencer hvor man f.eks. gerne vil have firma farver.

Specifikationer:

Bredde: 80 cm
Højde: 72-100 cm
Vægt: 8,9 kg
Brand: Eventbord
Fordele: Kompakt
Materiale: Træ og stål.
Farve: Træfarvet
Brug: Inde

Interno er altid behjælpelig med at finde de produkter der kan give din virksomhed en nemmere og tidsbesparende hverdag som samtidigt kan være værdiskabende. det kan være alt fra havestole der skal være nemme at transportere/opbevare, Bordlamper på batteri som er hurtig dekoration på bord opdækningen til teltstativer som kan transporteres med truck.

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter.

-> klik her og se mere om at samarbejde med os

Leveres usamlet.

Du kunne også være interesseret i...

 • Event bord

  Event bord ø 180 cm

  kr. 1.344,00 (Ekskl. moms)
 • Event bord

  Event bord 80 X 120

  kr. 699,00 (Ekskl. moms)
 • Tilbud

  Cafe bord plade ø 80cm

  Original price was: kr. 411,84.Current price is: kr. 274,00. (Ekskl. moms)