Tilbud

Bryllups stol Køb 12 betal kun for 10!!!

Original price was: kr. 3.115,20.Current price is: kr. 2.360,00. (Ekskl. moms)

På lager

Den populære Bryllups Stol udført i et utroligt stærkt materiale som henvender sig til udlejning og restaurant miljøet.

Tag 12 stk. Betal kun for 10. Ring 29 44 85 27 nu! Gælder så længe lager haves.

Designet er meget på mode og bliver også benyttet i et utal af amerikanske film, hvilket unægtelig har smittet af på efterspørgslen af designet her i Danmark.

Stolen er udført i kraftigt plast men har bevaret det klassiske look som egner sig perfekt til f.eks. bryllup, konfirmation mm.
Bryllupsstolen kan naturligvis stables. Der kan være 8 stk. i en stak, hvilket gør den meget praktisk at benytte for især festudlejeren.

Festudlejere, forsamlingshuse mm har tage stolen til sig og har stor succes med at få den udlejet pga. at den har looket som mange efterspørger. Da stolen er let med en vægt på kun 4 kg kan den håndteres uden at man ødelægger sin krop og hvis man mod forventning taber en stol, holder den også til dette.

Man får her en funktionel, smuk, let, stærk, eftertragtet stol som kan stakkes med 10 stk. i en konstruktion og materiale som kan holde til det hårde miljø i årevis, hvilket betyder at man er sikker på at stolen bliver tilbagebetalt flere gange.

Interno er altid behjælpelig med at finde de produkter der kan give din virksomhed en nemmere og tidsbesparende hverdag som samtidigt kan være værdiskabende. det kan være alt fra havestole der skal være nemme at transportere/opbevare, Bordlamper på batteri som er hurtig dekoration på bord opdækningen til teltstativer som kan transporteres med truck.

Specifikationer:

Bredde: 40/45 cm
Højde: 43/89cm
Vægt: 4 kg
Brand: Bryllups stol
Fordele: Stabelbar
Materiale: Hvid plastik (ridser ses ikke da materialet er gennem farvet)
Farve: Hvid eller sort
Brug: Inde og udendørs
Tilbehør: pude (Medfølger ikke kontakt os for info)

Interno udvikler med dig

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter.

-> klik her og se mere om at samarbejde med os

Du kunne også være interesseret i...