Banquet steel stol sort med grå stel

kr. 285,00 (Ekskl. moms)

På lager

Banquet Steel stol i den gode slidstærke kvalitet, som du kender den

Dette er stolen som aldrig vil gå af mode.
En Banquet Steel Stol fra Interno er en komfortabel og slidstærk stol, som bliver brugt hos alle festudlejere eller som fast inventar i forsamlingshuse, camping pladser, foreninger, kantiner eller kasinoer, fordi den er så robust, komfortabel og med et design der har holdt ved i flere årtier.

Du bemærker hurtigt, at Banquet stolen fra Interno har en godstykkelsen på 1mm og er derfor ikke bare billig, men også i den rigtige kvalitet som alle festudlejere og andre erhverv bruger i et miljø, hvor det er nødvendigt at have god kvalitet.

En Banquet steel stol er stabelbar og kan stakkes med 10 stk. Den kan dermed nemt og hurtigt gemmes væk, hvis man har behov for at bruge pladsen til andet. Man kan derved sammen med vores klapborde hurtigt og nemt dække op til fest eller andre fine sammenkomster og når maden er spist kan man lynhurtigt etablere et dansegulv.

På en banquet steel stol kan man ændre “temaet” lynhurtigt ved at trække et delux cover over stolen, så hvis der ønskes det hvide look som mange ønsker sig til et bryllup eller et firmas logo farve kan man købe det her. Hvis du ikke kan finde farven på webshoppen er du velkommen til at kontakte os og høre om vi kan skaffe i netop den farve du mangler.

Der er minimums bestilling på 50 stk og ca 10 arbejdsdages levering. Pris er + levering

Specifikationer:

Ben tykkelse: 2X2 cm og 1mm gods tykkelse

Bredde: 45 cm

Højde: 46/94cm

Vægt: 5,24kg

Brand: Banquet steel stol

Fordele: Stabelbar

Materiale: Lakeret Stål

Farve: sort

Brug: Indendørs

Interno udvikler med dig

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter.

-> klik her og se mere om at samarbejde med os

Du kunne også være interesseret i...