Interno lyskæde med lampeskærm inkl. 12 pærer

kr. 764,00 (Ekskl. moms)

På lager

Party lyskæde med lampeskærm på 6 meter komplet inklusiv 12 farvede/hvide pærer efter eget valg.

Lyskæder skaber bare hygge. Punktum. Og de findes i mange former og udgaver. Internos lyskæde er til professionelt brug. Men derfor må du gerne bruge den hjemme på terrassen. Det betyder blot, at den er solid og virker. Det garanterer vi.

Du bestemmer selv hvordan din nye lyskæde skal lyse op. Skal det være hvide pærer eller kulørte lamper. Du vælger selv hvilke 12 farvede pærer, du vil have med til din nye kvalitets lyskæde. Og naturligvis også hvor den skal hænge. Både inde og ude.

Pærerne kan skiftes efter behov. Og du kan naturligvis købe både farvede og hvide pærer hos Interno. Du finder et link til dem nederst.

Lampeskærmene på lyskæden kan afmonteres, således lyskæden kan bruges uden skærmene. Lyskæden består af et strømkabel på 6 meter og en lyskæde på 6 meter. Der er 50 cm. mellem pærerne.

Lyskæderne er monteret med et multi stik til 230 V og der er mulighed for at forlænge op til 80 meter. Det betyder, at du kan lyse hele partyteltet op med en lang lyskæde.

Lyskæden er IP 44 godkendt og kan benyttes inde og udendørs.

Der findes ekstra produkter til lyskæden, så som Y stik til nødbelysning og lampeskærm i hvid. dem finder du længere nede på sitet.

Dette er endnu et af vores produkter som er udviklet til det professionelle brug, som især henvender sig til festudlejeren, messe centeret, hotellet eller restauranter.

Se filmen på Lyskæde film, eller herunder

Specifikationer:

Bredde: 4,4 cm

Højde: 7 cm

Vægt: 4 kg

Brand: Interno professionel Lyskæde med lampeskærm

Fordele: Robust og mulighed for pæreskift

Materiale: Plast og gummi

Farve: Sort

Brug: Indendørs og udendørs i tørt vejr

Tilbehør: Inklusiv 12 pærer og aftagelige lampeskærme

Interno udvikler med dig

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter.

-> klik her og se mere om at samarbejde med os

Yderligere information

Størrelse 600 cm

Du kunne også være interesseret i...