Extender – opvaskebakke med 9 rum

kr. 50,60 (Ekskl. moms)

Bestillingsvare. Ring 20692900 for yderligere info

Extender til opvaskebakke med 9 rum.

Extender til industri opvask af virksomhedens glas eller kopper.

Extenderen er udført i grå kvalitets plastik og passer til opvaskebakken til 9 rum. Den holder standard målende på 50 X 50 cm som passer til industri opvaskeren.

En Extender fra Interno er udført plastik og er derfor nem at holde ren og vil ved rette benyttelse altid være hygiejniske at anvende samtidigt med at det altid er præsentabelt og nemt at kontroller glas eller kopperne inden det sendes ud til brugeren.

Vores extender er meget brugt hos serviceudlejninger/festudlejer/hoteller og restauranter mm hvor der er behov for korrekt, hurtig og effektiv opvask. Med en extender fra Interno kan din virksomhed nemt holde orden på opvasken fra det komme i opvaskeren til den skal pakkes igen.

Vil du skabe LEAN i din virksomhed er bestikbakker et skridt i den rigtige retning for at holde orden på bestikket. Hos Interno bestræber vi os altid til at hjælpe brugerne til at få optimal udnyttelse af det udstyr de køber hos Interno, derfor tænker vi i LEANs 5 grundprincipper for at kunne hjælpe kunden til at optimere deres virksomhed.

Interno er altid behjælpelig med at finde de produkter der kan give din virksomhed en nemmere og tidsbesparende hverdag som samtidigt kan være værdiskabende. det kan være alt fra havestole der skal være nemme at transportere/opbevare, Bordlamper på batteri som er hurtig dekoration på bord opdækningen til teltstativer som kan transporteres med truck.

 

Specifikationer:

Bredde: 50 cm

Længde: 50 cm

Højde: 4,5 cm

Vægt: 0,3 kg

Brand: Extender til 9 rum fra Interno

Fordele: Rubuste

Materiale: Plast

Farve: Grå

Brug: Indendørs/udendørs

 

Interno udvikler med dig

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os på 20692900.

Vi kører altid gerne ud og besøger vores kunder på deres virksomheder i hele landet for at finde de bedste produkter til netop din virksomhed.

-> klik her og se mere om at samarbejde med os