RCR Invino vinkaraffel

kr. 198,00 (Ekskl. moms)

På lager

Invino vinkaraffel fra RCR

Invino har udviklet en vinkaraffel hvor de har brugt det elegante og enkle design fra Invino, hvilket er en sikker og vedholdende investering da designet har bevist at det er et produkt der aldrig vil blive umoderne.

Invino vinkaraffel kan benyttes hjemme i de hyggelige stuerne såvel som til de elegante fester.

Når du servere din vin vil du selvfølgelig gerne have at den ser godt ud, samtidigt med at du får den fulde smag ud af vinen. Dette er du sikret ved at købe en Invino Vinkaraffel som med sit gennemtestet design har en rigtig god iltnings evne, en anden fordel ved Invino vinkaraffel også at den kan rumme 2 flasker uden at det går ud over iltningsevnen.

RCR er en Italiensk verdensberømt glasproducent der har eksisteret siden 1967. RCR designer og skaber eksklusive krystal glas i en imponerende flot transparent miljøkrystal.

RCR`s Unikke design egner er specialet udviklet til catering og er derfor også førstevalget hos restauranter, Hoteller og festudlejeren.
RCR glas er meget holdbare og er testet med 1.000 vask i en opvaskemaskine – uden der er forskel fra første vask.

RCR Design er vedholden og derfor et produkt man roligt kan tage i sit produktkatalog og supplere op med over tid da det har bevist at det er et tidsløst design. Der er også flere der har forsøgt at efterligne RCR men ingen har opnået den samme kvalitet og elegance som kun RCR har.

Invino´s elegante og smukke vinkaraffel fra RCR kommer 1 stk. i en flot kasse, som gør at den også er god at give som gave.

Specifikationer:

Højde: 23 cm
Diameter: 21 cm
Brand: Invino RCR
Fordele: Tidsløst
Materiale: Krystalglas
Farve: Glas klart
Brug: Indendørs og udendørs
Interno udvikler med dig
Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter.
-> klik her og se mere om at samarbejde med os

Du kunne også være interesseret i...