Strechdug for cafebord Ø 80 * H 110 cm 4 ben hvid

kr. 125,40 (Ekskl. moms)

På lager

Strechdug for cafebord Ø 80 * H 110 cm 4 ben

Dugen er fremstillet til anvendelse på restauranter, messecenter, bryllupsfester, hoteller mm og er naturligvis i en kvalitet således at den kan benyttes flere gange.

En strechdug giver et cafe bord et moderne og indbydende look og hvis man ønsker kan man mixe det med forskellige farver alt afhængig af temaet på eventen. Alle farver er i samme gode kvalitet.

En strechdug fra Interno er udviklet så man på 20 sekunder nemt og ubesværet kan trække dugen ned over og fastgøre på benende, uden at det er gået ud over den gode kvalitet som det kræves. Dette gør at man ved opsætning hurtigt og effektivt kan få dækket op til alle på kort tid, hvilket betyder at man kan udnytte sine ressourcer bedst muligt og derfor yde den bedste service for sine kunder. På filmen kan man se hvor nemt det er at bruge en strechdug fra Interno,som nok er markets bedste.

Hos Interno bestræber vi os altid til at hjælpe brugerne til at få optimal udnyttelse af det udstyr de køber hos Interno, derfor tænker vi i LEANs grundprincipper for at kunne hjælpe kunden til at optimere deres virksomhed.

Interno er altid behjælpelig med at finde de produkter der kan give din virksomhed en nemmere og tidsbesparende hverdag som samtidigt kan være værdiskabende. det kan være alt fra havestole der skal være nemme at transportere/opbevare, Bordlamper på batteri som er hurtig dekoration på bord opdækningen til teltstativer som kan transporteres med truck.

Specifikationer:

Dia: 80 cm
Højde: 110 cm
Vægt: 0,1 kg
Brand: Strechdug for cafebord Ø 80 * H 110 cm 4 ben
Fordele: nem at montere
Materiale: Strech dug
Farve: Hvid
Brug: Inde

Interno udvikler med dig

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter.

-> klik her og se mere om at samarbejde med os

Du kunne også være interesseret i...