RCR Glas

Melodia krystal glas til catering

De elegante Melodia glas fra RCR er aldeles passende til jeres kunders selskaber. Specielt udviklet til restaurant og catering.

RCR er en Italiensk verdensberømt glasproducent der har eksisteret siden 1967. RCR designer og skaber eksklusive krystal glas i en imponerende flot transparent miljøkrystal.

RCR`s Unikke design egner er specialet udviklet til catering og er derfor også førstevalget hos restauranter, Hoteller og festudlejeren.

RCR glas er meget holdbare og er testet med 1.000 vask i en opvaskemaskine – uden der er forskel fra første vask. Derfor er det også især festudlejernes nu fortrukne glas som bliver købt hos Interno.

RCR Design er vedholden og derfor et produkt man roligt kan tage i sit produktkatalog og supplere op med over tid da det har bevist at det er et tidsløst design. Der er også flere der har forsøgt at efterligne RCR men ingen har opnået den samme kvalitet og elegance som kun RCR har.

RCR er en grøn virksomhed, der respekterer miljøet, og virksomheden har altid fokuseret på sit engagement i forskning, teknisk-videnskabelige ressourcer samt investeringer i bæredygtig udvikling og miljøspørgsmål med det formål at forene produktionsprocesser og indkøb af energiforsyning alle steder hvor det er muligt.
RCR bruger avancerede miljøvenlige teknologier
RCR producerer 100% med elektriske ovne
RCR bruger 100% energi fra vedvarende kilder
På RCR har den bedste strategi altid været ikke at forurene, fordi det er godt for erhvervslivet at beskytte miljøet.