Fusion

Interno fusionerer

Interno tilbyder endnu mere til horesta og festudlejere i 2020

Interno udvider og tilbyder fra 1. januar 2020 totalindretning af hoteller, restauranter, cafeer, barer, udlejningstelte m.m.

Interno fusionerer nemlig med Me-Ke Design, der primært består af Designer Michael Gregersen. Vi har ofte arbejdet tæt sammen med Me-Ke Design, så der er tale om et flerårligt samarbejde der fasttømres.

Michael Gregersen fra Me-Ke Design har mere end 25 års leverandørerfaring til hotel og restaurationsbranchen. Og med egen designafdeling, tegnestue, gardinerstue og snedkeri, har afstanden fra design til færdig indretning altid været ultra kort.

Afstanden bliver nu endnu kortere. Med direkte adgang til møbler og interiør til selvsamme branche kan det nye “Interno Design og Interiør” nu levere hele pakken.

Vi skifter navn fra Interno ApS / Me-Ke Design til Interno Design & Interiør ApS. Og vi er jeres nye totalleverandør.

Vores nye vision er, at drive en fleksibel virksomhed og attraktiv arbejdsplads, samt at blive identificeret som en professionel totalleverandør til vores brancheområde horesta og udlejningsbranchen.

Udlejningsbranchen bliver nemlig ikke glemt – tværtimod. Design ideer kan nemlig også bruges til festindretning af telte. Og med Michael på holdet, vil vi tilbyde endnu flere “skæve og sjove” produkter, der kan gøre dit telt endnu festligere.

Du vil stadig opleve de samme gode priser og den samme høje service som du allerede kender fra både Me-Ke Design og Interno.

Vi glæder os alle til 2020 og et nyt årti med både eksisterende og nye glade kunder.

Niels Pedersen og Michael Gregersen