Cafebord/ståbord

kr. 398,36 (Ekskl. moms)

På lager

Cafebord/ståbord beregnet til professionel brug er robust og solidt.

Cafebord-ståbord velegnet til f.eks.. festudlejeren, forsamlingshuset, gadefesten eller messecenteret. Bordet kan udsmykkes med billige strechduge fra Interno i flere farver, der er nemme at anvende. Find alle dugene her: strechduge til ståborde

Bordet har en kraftig 45 mm polyethylen bordplade, som står på et solidt Ø25 mm pulverlakeret understel. Det betyder, at det ikke så nemt får ridser og fremstår pænt og nydeligt efter flere brug.

Bordet har en max. fordelt belastning på 250 kg. Så det holder til den gode fest.

Det stærke stålstel med smart låsemekanisme holder bordbenene sikkert på plads under brug, så bordet ikke falder sammen under festlighederne.

Med ståborde fra Interno kan du hurtigt indrette dit festlokale til en stående buffet, hvor gæsterne kan nemt kan netværke og skifte plads, efterhånden som arrangementet udvikler sig.

Bordet er sammenklappelig og fylder ingenting, når det skal opbevares eller transporteres.

Ståbordet er et glimrende bord, der kan opsættes i samme lokale som andre klapborde, så der kan skabes en stemning, hvor gæsterne frit kan vælge om de vil sidde eller stå. Hos Interno har vi naturligvis flere størrelser af klapborde. Du finder dem alle vores borde her: www.interno.dk/vare-kategori/moebler/borde

Alt i alt får du et glimrende ståbord, når du handler klapborde hos Interno.

Specifikationer for ståbordet:

Diameter: 81 cm

Højde: 110 cm

Belastning: Max. 250 kg

Vægt: 8 kg

Brand: Plastik ståbord

Fordele: Foldebar, der gør det nemt at opbevare og transportere

Materiale: Plast

Farve: Hvid

Brug: Indendørs/udendørs

Interno udvikler med dig

Hos Interno er du i centrum, når det drejer sig om udvikling af produkter. Vi kan hjælpe med det meste. det vi ikke har, kan vi ofte skaffe. Så kontakt os gerne – vi skal nok være der. Du kan finde mere information på nedenstående link:

-> klik her og se mere om at samarbejde med os

Du kunne også være interesseret i...